Silifke Ticaret ve Sanayi Odası | SİTSO
TurkishEnglishGermanRussianFrenchArabic
ÜRETİCİ-TÜKETİCİ EL ELE KAMPANYASI
05.02.2024
sitso
203 Okunma
Kampanya kapsamında Silifkeli üreticilerimizin alın teriyle ürettiği Narenciye ürünlerimizin;
• İç pazarda daha iyi tanıtılması,
• Tüketiminin artırılması,
• Dayanışmanın ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla tonlarca narenciye ürünümüzü Anadolu’nun çeşitli merkezlerine ücretsiz olarak dağıtılması amacıyla göndermeye başlıyoruz.
Toplumsal fayda yaratan çalışmalarımızın olumlu çıktılar yaratmasını diliyor, Silifke Hal Dernek Başkanımıza ve katkı sunan tüm Silifke Limon Üreticilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
3 Şubat 2024 Cumartesi günü ilk gönderim olarak Aksaray iline ücretsiz dağıtılması amacıyla tonlarca Silifke Limonu’nu göndermekten mutluluk duyuyoruz. Aksaray Ticaret Borsası’na Silifke Limonu’nun nakliyesi ve dağıtımında sağladıkları destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Limon üreticilerinin sıkıntılarına dikkat çekmek ve para etmeyen limonun israfını önlemek amacı ile böyle bir kampanya başlatıldı, “Silifkeli narenciye üreticilerimizin alın teri ile ürettiği narenciye ürünlerimizin sorunlarına dikkat çekmek amacı ile böyle bir proje hazırladık ve projemizi de bugün hayata geçirdik.
ÜRETİCİ VE TÜKETİCİ EL ELE KAPMAYASI’nın ilk aracının gönderimini sağladık. Kampanya açılışına katılım sağlayan Yönetim Kurulu Başkanımız Nurettin KAYNAR, Silifke Kaymakamı Abdullah ASLANER, Ziraat Odası Başkanı Cafer DOYGUN, Atayurt Hal Derneği Başkanı İbrahim KAYNAR, Limon üreticileri ve Meclis üyelerimize teşekkür ederiz.
Yönetim Kurulu Başkanımız Nurettin KAYNAR'ın kampanya ile ilgili açıklamasını izlemek için TIKLAYINIZ
Veri Sorumlusu Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, 6698 Sayılı Kanun Kapsamında Aydınlatma Metni'ne KVKK bağlantısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Яндекс.Метрика