SİLİFKE TSO İHRACAT DESTEK OFİSİ

• 23.03.2022
SİLİFKE TSO İHRACAT DESTEK OFİSİ

İhracatçı sayısını artırmak, Oda üyelerini ihracat destekleri hakkında bilgilendirmek amacıyla SİTSO bünyesinde İhracat Destek Ofisi’nin hizmete girmiştir.
2018 Yılında Ticaret Bakanlığı ile TOBB işbirliğinde imzalanan protokol ile, ülke ihracatının ve ihracatçı sayısının artırılabilmesini ve mevcut ihracatçıların bilgilendirilmesini teminen sürekli ve düzenli iletişime dayalı bir bilgilendirme hizmeti sunmak amacıyla Odalarda İhracat Destek Ofisleri faaliyet geçmiştir.
Firmalarımıza ihracat süreçlerini, ihracat desteklerini anlatacağız. E-ihracat potansiyeli olanları dijital kanallara yönlendireceğiz, Ofisimiz, ihracatçılarımıza kılavuz kaptanlık yapacak.
“İhracat Destek Ofisi” aracılığıyla bölgemizin ihracat rakamlarını daha yukarı taşımak hem de ekonomiye yeni ihracatçılar kazandırmak arzusundayız.
Ticaret Bakanlığı’nın sunmuş olduğu destekler kapsamında bilgi almak isteyen üyelerimiz (ihracatdestek@sitso.org.tr) mail adresinden  iletişime geçebilirler.
  • SİLİFKE TSO İHRACAT DESTEK OFİSİ