6.ULUSLARARASI GİRİŞİMCİLİK&SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ

• 03.09.2021
6. Uluslararası Girişimcilik & Sosyal Bilimler Kongresi, 16-18 Eylül 2021 tarihlerinde Varna/Bulgaristan’da International Gorazde University (Bosna Hersek), CEOTEKMER, Varna Free University (Bulgaristan), BAİBU, Cyprus West University (KKTC), International Vision University, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, University Of Prizren (Kosova), Suffolk University (UK), Yessenov University (Kazakistan), Balıkesir Üniversitesi ve Silifke Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenlenecektir.
Çok sayıda farklı ülkeden katılımcının bulunduğu kongrede, girişimcilik ve işletme yönetimi başta olmak üzere Sosyal Bilimlerin her alanından tebliğ sunumları gerçekleştirilecektir. Ayrıca kongrede özel oturumlar ile tecrübe paylaşımları ve çağrılı konuşmalar düzenlenecektir.
Odamızın paydaşı olduğu kongremizin girişimcilik algısının toplumda yer edinmesi ve toplumsal fayda sağlayan, sürdürülebilir işletmelerin kuruluşuna katkı sağlaması beklenmektedir.
Kongre açılış programı ve özel oturumlar odamız sosyal ağ hesaplarından canlı olarak yayımlanacaktır. Kongre hakkında detaylı bilgiye www.emissc.org adresinden ulaşılabilmektedir.
  • 6.ULUSLARARASI GİRİŞİMCİLİK&SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ