• 02.07.2021
Türkiye'de ilk kez Odamız tarafından Uluslararası düzeyde hakemli/ akademik / açık erişimli ve indexli dergi niteliğindeki "International Journal of Commerce, Industry and Entrepreneurship Studies (UTISGAD)" isimli dergimizin ilk sayısı yayımlandı.
İlgililere hayırlı olsun.
Volume 1 - Issue 1 of the "International Journal of Commerce, Industry and Entrepreneurship Studies (UTISGAD)" has been published.
UTISGAD Journal: www.utisgad.org | www.sitso.org.tr
  • Türkiye'de ilk kez Odamız tarafından Uluslararası Düzeyde Dergimizin İlk Serisi Yayınlandı