• 31.03.2021

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası; işletmecilik, örgütsel davranış, girişimcilik, ticaret ve sanayi konulu akademik araştırmalar başta olmak üzere yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları, oda ve borsaların yönetim kademesi, personel ve üyelerini ilgilendiren sosyal bilimlerin tüm alanlarını kapsayıcı konularda “ücretsiz” olarak “çevrimiçi” akademik dergi yayımlamaya başlamıştır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından tüm oda ve borsalara yazı gönderilmiş ve UTİSGAD dergisinin kuruluş işlemlerinin tamamlanarak makale kabulüne başladığı vurgulanmıştır.

İlgili  duyuruyu okumak için tıklayınız.
  • ODAMIZA AİT UTISGAD JOURNAL, TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) TARAFINDAN DUYURULDU