“YETENEK KAPISI” ÇEVRİMİÇİ KARİYER PLATFORMU

• 30.06.2020

“YETENEK KAPISI” ÇEVRİMİÇİ KARİYER PLATFORMU

TOBB, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile 8 Haziran 2020 Tarihinde “ YETENEK KAPISI “ Çevrimiçi Platformu İşbirliği protokolü imzalanmıştır.

Bu kapsamda hem Oda ve hem de üye firmalarımızın “YETENEK KAPISI” na üye olmaları önem arz etmektedir. Burada oluşturulacak hesap ile Ülkemizdeki ve Yurt dışındaki üniversitelerin kariyer merkezleri ile iletişim kurulabilmekte, Şirketlerin ve Kurumların iş/staj ilanları istenilen üniversite ve bölümlerden öğrencileri/mezunlarının başvurusuna açılabilmekte, özgeçmişler incelenerek adaylar ile sitem üzerinden iletişim kurulabilmektedir. Yetenek Kapısı; eğitimli gençler arasındaki marka bilinirliğinin arttırılmasına, aynı zamanda kariyer etkinliklerinin düzenlenerek üniversitelerin düzenlediği Kariyer Fuarlarından haberdar olunmasına ve kayıt yaptırabilmelerine imkan sağlanmaktadır.

www.yetenekkapisi.org

Sisteme ilişkin sorularınız olması halinde destek@yetenekkapisi.org adresine iletebilirsiniz.

• “YETENEK KAPISI” ÇEVRİMİÇİ KARİYER PLATFORMU