Silifke online hotel booking - Booked.net
+14°C

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

• 22.02.2013

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası ile  İşverenlere Getirilen Yükümlülükler ve Diğer Konular ile ilgili olarak  Bakanlıkça  Yetkilendirilen ve Odamız  Üyesi Olan İLGİ ORTAK SAĞLIK ve GÜVENLİK BİRİMİ   Yetkilisi  Dr.Ercan  ÖZMEN Tarafından  Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri İşadamlarına ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlere Bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Toplantının açılışını Tic.ve San.Odası Başkanı ALİ DOĞAN yapmıştır.Başkan, İş Sağlığı ve Güvenliği Yasasının bizleri ve Odamız Üyesi bulunan İşadamlarını ilgilendirdiğini,bu konuda Dr.Ercan ÖZMEN Beye teşekkür ettiklerini belirtmiştir.

İLGİ ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ Yetkilisi olan Dr.ERCAN ÖZMEN ise konu hakkında İşadamlarını ve muhasebecilere Yasa Hakkında Bilgi vermiş ve kurmuş oldukları şirket ile Silifke’de bir ilki gerçekleştirdiklerini ve artık firmalara;
-Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimleri
-İş Sağlığı ve Güvenliği Danışmanlığı