Silifke online hotel booking - Booked.net

SİLİFKE TİCARET VE SANAYİ ODASI 10 KASIM MESAJI

• 10.11.2019

10 KASIM MESAJI

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası (SİTSO) olarak, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız günün 81. Yıldönümünde, özlem, saygı ve rahmetle anıyor, Türkiye’ye inancımızı ve ülkemize hizmet etme kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.

Silifke İş Dünyası, Atatürk’ün özel sektöre olan güvenini boşa çıkarmayacaktır. Bağımsızlık savaşımızın ardından en büyük mücadelemiz, uygarlık ve ekonomik gelişim üzerinedir.

Ülkemize hizmet etmeye kararlıyız. Milletimizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için, yorulmaksızın gayret etmek, çalışmak ve üretmekle sorumlu olduğumuzun bilincindeyiz.

Bize bıraktığı Cumhuriyeti, ilke ve hedefleri doğrultusunda güçlü kılmak ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırmak için çabamız devam edecektir.

Silifke İş dünyamız adına, bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad olsun.

NURETTİN KAYNAR                        A.BAKİ UYSAL

Yön. Kur. Başkanı                            Meclis Başkanı