SİLİFKE TSO 10. YÖREX FUARINDA

• 24.10.2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği' nin desteğiyle bu yıl Antalya' da 10'uncusu düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı açılışına Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin KAYNAR, Yönetim Kurulu Başk. Yard. Erdin SOY ve Genel Sekreter Yıldırım BAYDAR  katılım sağladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımlarıyla açılışı gerçekleştirilen YÖREX Fuarı Türkiye'nin coğrafi işaretli ürünlerinin buluşma noktası oldu. Binlerce ürünün sergilendiği YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında Mersin Stantında Oda olarak bizde yer aldık.

Stantta Üye Firmalarımız, Köroğlu Veterinerlik LTD ŞTİ (OLBA SÜT) ve Yurtsever ÖZEL ürünlerini sergilediler.

Ziyaretçilere Olba Süt Markası ile Toprak Kasede Silifke Keçi Yoğurdu, peynir çeşitleri, Yurtsever Özel’in değişik ürünlerden yaptığı turşu, reçel ve doğal ürünler   ve “Coğrafi İşaret ’tescili almış Silifke Çileğini ziyaretçilerimizle buluşturduk.

Stantımızı, TOBB Başkanı M. Rıfat HISARCIKLIOĞLU, Gazeteci Yazar YAVUZ DONAT,TOBB Yönetim Kurulu, Antalya TB Başkanı ALİ ÇANDIR ve beraberindeki heyet, Aksaray TSO, Aksaray TB, Manisa TB, Edremit TO, Kayseri TO, Kozan TO, Osmaniye TO ziyaret ettiler.

• SİLİFKE TSO 10. YÖREX FUARINDA