Silifke online hotel booking - Booked.net
+14°C

Müşteri ve Çalışan İlişkileri paneli Cuma günü yapılacak

• 05.02.2013

Mersin Üniversitesi Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ile Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortaklaşa düzenlediği Müşteri İlişkileri ve Çalışan İlişkileri konulu panel, 1 Şubat 2013 Cuma günü saat 14:00’da yapılacak.

Panel ile ilgili olarak bilgi veren Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Doğan, “İlçemizde üniversitemiz ile ortaklaşa düzenlediğimiz bu toplantı gerçekten esnaflarımız ve oda üyelerimiz açısından da son derece önemli bir toplantı olacak.

Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ve odamız iş birliğiyle düzenlenecek olan panelde Prof. Dr. Ayşe Şahin, Doç. Dr. Ayşehan Çakıcı, şahsım oda başkanı olarak Ali Doğan ve Boyner Mağazaları İnsan Kaynakları Bölge Yöneticisi Tahir Gökçek katılımcı olarak yer alacaktır.Bütün esnaflarımızı ve çalışanlarımızı bu panele bekliyoruz” dedi.

Turgay Şahin