• 25.06.2021
Yönetim Kurulu Başkanımız Nurettin Kaynar, Yönetim Kurulu üyemiz Osman Tuğran, Genel Sekreterimiz Yıldırım Baydar ve Akademik Danışmanımız Muhammet Saygın ile birlikte Medcem Çimento Genel Müdürü Murat Kahya'yı iş yerinde ziyaret ettiler.
Ziyarette firmamıza başarılarından dolayı plaket takdim edildi. Firmamıza başarılar dileriz.
  • İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından belirlenen 2020 Yılı Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde 263 sıraya yükselen Odamız Üyesi MEDCEM MADENCİLİK A.Ş(MEDCEM ÇİMENTO), büyük bir başarı göstermiştir.